Laserleikkaus

Laserleikkaus

Kappaleet leikataan lasertyöstökoneilla, jotka mahdollistavat erittäin hyvän mittatarkkuuden ja antavat siistit leikuupinnat, jotka helpottavat kappaleiden jälkikäsittelyä. Laserilla voidaan myös merkata esim. yhteen hitsattavien osien paikat. Tutustu konekantaan »

Särmäys

Särmäys

Kappaleet särmätään uusinta tekniikkaa edustavilla särmäyspuristimilla, joilla varmistetaan kappaleiden mittatarkkuus. Suurissa sarjoissa on käytettävissä särmäysrobotti.

Pikapalvelu

Pikapalvelu - Nopea toimitus

Pikatoimituksella palvelemme asiakkaan pieniä ja yksilöllisiä tarpeita joustavasti 1-2 työpäivässä, joskus jopa muutaman tunnin sisällä. Pikatoimitus edellyttää osien piirustukset sähköisessä muodossa, mielellään dxf-tiedostona ja materiaalin saatavuuden varmistamista. Kysy lisätietoja myynnistämme.

Sopimuspalvelu

Sopimuspalvelu

Sopimusvalmistus mahdollistaa vakiotuotteille pitkäaikaisia toimitussopimuksia. Valmistettavien komponenttien varastointi ja logistiikka voidaan tarpeen mukaan sisällyttää sopimukseen. Sopimusvalmistus on erittäin hyvä vaihtoehto asiakkaille, joiden tuotteiden elinkaari on pitkä ja menekki on ennustettavissa. Sopimusvalmistus tarjoaa parhaan kustannustehokkuuden asiakkaittemme osille.

Sarjapalvelu

Sarjapalvelu

Sarjavalmistus mahdollistaa osien valmistuksen taloudellisesti ja tehokkaasti. Se palvelee myös asiakkaan projekti- tai kertaluonteisia tarpeita. Hinnoittelussa teemme mielellämme tilauskohtaisen tarjouksen. Ota yhteys myyntiimme »